Tietoa meistä

Vuonna 1934 perustetun Mitutoyon selkeänä ja tinkimättömänä tavoitteena on aina ollut tarjota markkinoiden laadukkaimpia tuotteita ja lisäarvoa asiakkailleen, ja se on tehnyt meistä maailman johtavan mittalaitteiden toimittajan. Ammattilaiset ympäri maailmaa käyttävät tuotteitamme komponenttien mittaamiseen ja tarkastamiseen äärimmäisellä tarkkuudella, mikä varmistaa heidän luomansa tuotteiden turvallisuuden ja luotettavuuden. Mitutoyolla me olemme omistautuneita tarjoamaan asiakkaillemme innovatiivisia ja luotettavia metrologiaratkaisuja.

 

 

 

 

Tukipyynnöt, tilaukset tai tiedustelut. Soita meille:

Olemme tavoitettavissa arkipäivinä maanantaista perjantaihin 08:00 - 16:00
About Us_.png

Tutustu Mitutoyoon

Työn tekeminen Mitutoyolla on nopeatempoista, teknisesti haastavaa ja palkitsevaa! Maailmanlaajuisena metrologituotteiden toimittajana työskentelemme alan innovatiivisempien teknologioiden ja laitteiden parissa. Tiimimme koostuu erittäin taitavista ammattilaisista, jotka ovat intohimoisia tarkkuusmittauksien ammattilaisia ja omistautuneita tarjoamaan korkeimman tason laatua ja tarkkuutta kaikessa tekemisessä. Arvostamme Mitutoyolla tiimityötä, innovaatiota ja jatkuvaa kehittymistä, ja tarjoamme työntekijöillemme resursseja ja tukea menestymiseen tehtävissään tarjoten runsaasti mahdollisuuksia kasvuun ja ammatilliseen kehitykseen.

 

KATSO LISÄÄ!

 

Sertifikaatit ja akkreditoinnit
Content_teaser_certification_accreditation.png

Mitutoyo on saanut lukuisia sertifikaatteja ja akkreditointeja eri kansainvälisiltä järjestöiltä, mikä osoittaa sitoutumisemme laatuun ja erinomaisuuteen liiketoimintamme jokaisessa osa-alueessa.

 

Lisätietoja

Mitutoyolla luomme tukevan ja kunnioittavan ympäristön, jossa työntekijämme voivat kukoistaa sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti ja tehdä merkityksellisen vaikutuksen metrologian maailmaan ja sen ulkopuolelle.