UUSIMMAT LEHDISTÖTIEDOTTEET


Mitutoyo ilmoittaa pääyhteistyökumppanuudestaan ja lajin 603 CNC-koneistus yhteistyökumppanuudesta Taitaja 2024 -tapahtumassa, jotka ovat ammattitaidon suomenmestaruuskilpailut.

 

Mitutoyo johtavana tarkkuusmittauslaitteiden valmistajana ja mittausteknologian taitojen edistäjänä, kertoo olevansa pääyhteistyökumppani Taitaja 2024 -tapahtumassa, jotka järjestetään Kuopiossa 20.–23.5.2024.


Pirkkala, Toukokuu 2024 Taitaja on vuosittain järjestettävä ammattitaidon suomenmestaruuskilpailu, joka toimii ammatillisen koulutuksen näyteikkunana. Ensimmäinen Taitaja-kilpailu on järjestetty vuonna 1988. Taitaja-kilpailussa ammattiin opiskelevat nuoret kilpailevat SM-mitaleista ammatillisiin perustutkintoihin perustuvissa lajeissa.


Taitaja 2024 -tapahtuma on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen ja kilpailutoiminnan tapahtuma, ja se kerää yhteen taitavia nuoria ammattilaisia eri aloilta ympäri maata. Mitutoyo on omistautunut tukemaan teknologista osaamista ja ammatillista kehitystä yhteiskunnassa sekä taitojen opettamista eri koulutusasteilla. Yhteistyö Taitaja 2024 -tapahtuman kanssa tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden edistää tätä tavoitetta ja tukea nuoria ammattilaisia heidän urapolullaan.


Taitaja 2024 -tapahtuman pääyhteistyökumppanina Mitutoyo tukee CNC-koneistuksen kilpailijoita tarjoamalla huippuluokan mittaustekniikkaa sekä tärkeänä osa-alueena mittauspalveluita Savon ammattiopiston (SAKKY) CNC-toimisella koordinaattimittauskoneella MiSTAR 555. Koordinaattimittauskoneella tehdään tarkkuusmittaukset CNC-koneistuksen kilpailukappaleille. Mitutoyo haluaa kannustaa nuoria tutustumaan innovatiiviseen teknologiaan ja inspiroida heitä saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset ammatillisessa kehityksessään.


Taitaja 2024 -tapahtuman pääyhteistyökumppanina olemme innoissamme siitä, että voimme olla mukana tukemassa nuorten ammattilaisten kasvua ja kehitystä, sanoo Petteri Guttorm, joka on Mitutoyon virallisena edustajana tapahtumassa ja toimii myös kilpailun tuomaristossa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja resursseja kilpailijoiden menestyksen tukemiseksi. Tapahtuma tarjoaa upean foorumin esitellä teknistä osaamista ja innostaa seuraavaa sukupolvea tarkkuusmittausten sekä konepajateknologioiden maailmaan.

 

Tietoja Mitutoyosta


Mitutoyo on maailmanlaajuinen johtava tarkkuusmittauslaitteiden valmistaja. Mitutoyo tukee asiakkaitaan huippulaatuisilla, korkean tarkkuuden mittausvälineillä, sekä myös innovatiivisilla räätälöidyillä tai automaatioratkaisuilla sekä tehokkailla ohjelmistoilla lähes mihin tahansa mittaustehtävään. Tarkkuusmittausvälineiden valmistajana Mitutoyon nimi on tunnettu ympäri maailmaa ja Mitutoyon tuotteilla on merkittävä markkinaosuus asiakkaiden ensisijaisena valintana eri teollisuudenaloilla. Suomessa Mitutoyo on toiminut omana yrityksenä vuodesta 2011 lähtien ja vastaamme erilaisten mittauskoneiden ja -laitteiden myynnistä, koulutuksista ja elinkaaripalveluista.

 

 

Tietoja Taitaja 2024 -tapahtumasta


Ammatillisen koulutuksen suurtapahtuma kokoaa yhteen Suomen parhaat taitajat Kuopiossa 20.-23.5.2024. Tapahtuman taustaorganisaatio on Skills Finland ry ja tapahtuman päävastuullinen toimija on Savon ammattiopisto. Taitaja 2024 -tapahtuma kerää yhteen maan huippuosaajat kisaamaan suomenmestaruuksista.