career banner xxl test2.png
Olemme tiimi asiantuntijoita, jotka vaikuttavat maailmanlaajuisesti.

HALUATKO LIITTYÄ MEIHIN?

Ura Mitutoyolla

Turvatut työpaikat - tärkeä aihe Mitutoyolla.


Useiden vuosikymmenten ajan maailmanlaajuinen menestys on muodostanut perustan Mitutoyon työvoiman jatkuvasti kasvavalle laajenemiselle. Tämä pätee niin jatkuvasti kasvavaan kansainväliseen ryhmärakenteeseen kuin myös Mitutoyo Europen osalta.

 

 

TUTUSTU YRITYKSEMME HISTORIAAN TÄSTÄ.

Hyvä tietää

Ole hyvä ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen:

 

Mitutoyo Scandinavia AB Finnish Branch

 

Vastaanottajan sähköpostiosoite:
support@mitutoyo.fi

 

 

LIFE @ MITUTOYO

 

 

2022_02_28_mitutoyo_265.jpg

Mitutoyo on johtava maailmanlaajuinen tarkkuusmittauslaitteiden valmistaja, jolla on vahva maine innovaatiosta, laadusta ja luotettavuudesta. Yhtiö on perustettu vuonna 1934 Japanissa ja yritys on laajentunut toimimaan yli 40 maassa ympäri maailmaa, palvellen laajaa valikoimaa teollisuudenaloja, mukaan lukien autoteollisuus, ilmailu, lääketiede ja monet muut.

 

Mitutoyon työelämää leimaa tukeminen ja yhteistyö, arvojen ollessa monimuotoisuus, luovuus ja erinomaisuus. Mitutoyolla työntekijöitä kannustetaan ajattelemaan luovasti ja keksimään innovatiivisia ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin samalla keskittyen vahvasti asiakastyytyväisyyteen ja tuotteiden laatuun.

 

Yksi Mitutoyon keskeisistä vahvuuksista on sitoutuminen työntekijöiden kehittämiseen ja koulutukseen. Yritys panostaa merkittävästi työntekijöihinsä tarjoamalla jatkuvaa koulutusta ja ammatillista kehittymistä auttaakseen heitä pysymään muutosten tahdissa ja jatkamaan urallaan kasvamista. Tähän sisältyy ohjelmia uusille työntekijöille sekä jatkuvaa koulutusta nykyisille työntekijöille teknisissä taidoissa, johtamisessa ja esimiestaidoissa.

2I6A0479.jpg

 

Yksi Mitutoyolla työskentelyn osa-alue, jota työntekijät usein arvostavat, on yrityksen painotus työn ja vapaa-ajan tasapainoon. Vaikka työssä on ehdottomasti vahva keskittyminen laadukkaan työn tekemiseen ja aikataulujen noudattamiseen, yritys tunnistaa työntekijöiden tarpeen saada aikaa ja tilaa latautua ja harjoittaa omia mielenkiinnon kohteitaan työn ulkopuolella.

 

Yleisesti ottaen työskentely Mitutoyolla on haastava ja palkitseva kokemus, joka tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden olla osa maailmanlaajuista tiimiä, joka on omistautunut tekemään positiivisen vaikutuksen maailmaan.

 

Tuen täyttämän työkulttuurin, jatkuvan koulutuksen ja kehityksen sekä sitoutumisen työn ja vapaa-ajan tasapainoon ansiosta Mitutoyo on loistava paikka rakentaa merkityksellistä ja palkitsevaa uraa.


395a5071.jpg

Ole osa tiimiämme!

Etsimme aina motivoituneita yksilöitä, jotka haluavat liittyä joukkoomme ja jakaa intohimomme mittausteknologiaan. Jos profiilisi ja odotuksemme kohtaavat, meidän tulisi tutustua toisiimme.


Odotamme tapaamistamme!

Avoimet työpaikat

 

>Service Engineer - HUOLTOINSINÖÖRI MITTAUSKONEIDEN JA -LAITTEIDEN KÄYTTÖÖNOTTOIHIN JA KALIBROINTIIN