• Alkuperäiset asennukset -  Mitutoyon IT-tuki toimittaa, asentaa ja varmistaa kaikkien suositeltujen ohjelmistopakettien oikean toiminnan. Lisäksi huolehdimme nykyisten mittausohjelmiesi siirtämisestä. Verkosto- ja muut toteutustehtävät voidaan myös järjestää tarvittaessa.
  • Välttämättömien huoltotöiden, ohjelmistopäivitysten tai laitteiston vaihtojen yhteydessä - tiimimme varmistaa käyttökatkosten minimoinnin tiedon, asiantuntemuksen, huolellisen suunnittelun ja nopean toteutuksen avulla. Luota puhtaan datan säilyttämiseen ja siirtoon maksimaalisen turvallisuuden ja mahdollisimman vähäisten negatiivisten vaikutusten saavuttamiseksi tuotannossasi.
  • Välitön tuki - tarvittaessa etähallinnan avulla tapahtuvaa palvelua. Tiimimme voi saumattomasti integroida Mitutoyon toimittamat mittausjärjestelmät osaksi infrastruktuuria, linkittää kaikki mittauslaitteet ja mahdollistaa laadunvalvontatiedon yhteiskäytön.

 

MICROSOFTIN TUKI KÄYTTÖJÄRJESTELMÄLLE WIN7 ON LOPPUNUT

Microsoftin Windows 7:n elinkaari päättyi ja Mitutoyon ohjelmiston päivittäminen saattaa vaatia siirtymistä Windowsin uudempiin versioihin.

Välttääksesi mahdolliset siirtymäongelmat, ole hyvä ja ota yhteyttä Mitutoyoon ennen päivitystä.


IT-tuki on vain yksi monista osa-alueista Mitutoyon palveluvalikoimassa - tutustu kaikkeen siihen, mitä voimme tarjota sinulle.
Linkit tuotteisiin
internet-of-things.svg
Tarvitsetko lisätietoja?

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin!