Mitutoyo tarjoaa asiakkailleen mittauskoneiden ja -laitteiden sekä ohjelmistojen räätälöityä koulutusta tarpeen mukaan ja tarjoaa laajan valikoiman asiantuntijapalveluita mittaukseen liittyvissä aiheissa. Kysy rohkeasti lisää tuote- ja ohjelmistokoulutuksiimme Mitutoyon mittalaitteille, mukaan lukien koordinaattimittauskoneet, videomittauskoneet ja muodon- sekä pinnankarheuden mittauskoneet, kovuudenmittauskoneet jne.

Mitutoyolla
Mitutoyo_Training_Classroom.png

Mitutoyo tarjoaa ammattimaisia tuote- ja ohjelmistokoulutuksia. Koulutuksissa opettavat kokeneet asiantuntijamme, joilla on asiantunteva tekninen tietämys mittaustekniikoista, dimensionaalisen metrologian periaatteista, kalibrointimenetelmistä ja laadun käsitteistä. 

Etäkoulutukset
Mitutoyo-Trainings-Webinars.png

Verkossa tapahtuvat koulutukset etäyhteyden välityksellä ovat hyvä vaihtoehto useimmille Mitutoyon tarjoamille koulutuksille, jos koulutus halutaan järjestää nopeasti ja kustannustehokkaasti. Verkossa järjestettävät koulutukset mahdollistavat suoran pääsyn teknisiin asiantuntijoihimme ilman matkakustannuksia sijainnista riippumatta. Virtuaaliset kurssit mahdollistavat edullisen pääsyn tekniseen koulutukseen.

Erittäin pätevät ja kokeneet ohjelmistoasiantuntijamme pitävät kaikki koulutukset. Metrologian asiantuntijamme koulutusosastolla tarjoavat laajan valikoiman resursseja ja koulutusmahdollisuuksia mittaustieteen alalla. Mitutoyon maailmanlaajuisen toiminnan kautta olemme ensisijainen koulutus- ja koulutuspalvelujen tarjoaja metrologisten tuotteiden alalla.

 

 

Asiakkaalla
Mitutoyo-Trainings-On-Site.png

Mitutoyon tarjoamia koulutuksia voidaan räätälöidä vastaamaan asiakkaan tarpeita ja koulutukset tapahtuvat asiakkaan tiloissa asiakkaan koneilla. Kouluttajamme koordinoivat kanssasi etukäteen luodakseen koulutuskokemuksen, joka parhaiten vastaa tarpeitasi.

e-Learning
E-Learning.png

Asiakkaiden pyyntöihin ja toiveisiin vastatakseen Mitutoyo tarjoaa mahdollisuuden verkko-oppimismateriaaliin (e-Learning) niille, jotka ovat kiinnostuneita mittauksen eri osa-alueista. Tarjoamme kustannustehokkaita verkkokursseja, joiden avulla voidaan kouluttaa opiskelijoita, valmistavan teollisuuden yrityksien  henkilökuntaa tai jopa harrastajia mittaustekniikkaan.

Haluatko lisätietoja koulutuksistamme? Ota yhteyttä paikalliseen Mitutoyon yhteyshenkilöösi.

Työntekijän / oppilaan edut

• Ymmärrä potentiaalisi.
 
• Uudet taidot tuovat lisää vastuuta ja edesauttavat menestystä työurallasi.
 
• Tule paljon tehokkaammaksi roolissasi, jättäen enemmän aikaa kehittää lisää taitoja.
 
• Työtyytyväisyys kasvaa samassa suhteessa kuin tiedon ja taitojen kehittyminen.

Työnantajan edut

• Työntekijät saavat taitoja, jotka mahdollistavat monipuolisemman työn suorittamisen.

• Henkilöstön kouluttaminen johtaa tehokkaampaan ja tuloksia tuottavampaan työvoimaan.

• Kasvanut työtyytyväisyys johtaa korkeampaan henkilöstön pysyvyyteen.

• Henkilöstön tiedon vahvistaminen parantaa yrityksesi kykyä omaksua ja hyödyntää teknologian edistysaskeleita.

• Vahvista yrityksesi mainetta ja asemaa edistyksellisenä ja vastuullisena työnantajana.
BANNER-E-Learning-XXL.png
MITUTOYON E-LEARNING

Verkko-oppimista 24/7

Hyödynnä Mitutoyon E-Learning koulutuskurssejamme, joita ovat kehittäneet Mitutoyon asiantuntijat. Tämä antaa mahdollisuuden lisätä metrologista osaamistasi sekä yritysten työntekijöiden ja organisaation tietämystä mittausteknologiasta.

Picture_Training_METROLOGY_FUNDAMENTALS.png

 

 

Seminaarit ja workshopit - seuraa tiedotuskanaviamme ja osallistu! 

 

 

 

Lisätietoja