Tuki

Tehokkaat ja luotettavat ohjelmistot ovat tärkeä osa Mitutoyon edistyksellisiä koordinaattimittauskoneita ja muodonmittauslaitteita. Näiden monipuolisten ohjelmistojen oikea toiminta taas on riippuvainen tehokkaasta asennuksesta sekä jatkuvasta tuesta, jota Mitutoyon henkilökunta tarjoaa.

Uudet asennukset on suhteellisen yksinkertaisia tehtäviä. Mitutoyon henkilökunta tarjoaa ja asentaa suositellun ohjelmiston asiakkaan PC:lle ja varmistaa sen oikean toiminnan laitteiston kanssa, sekä tarvittaessa siirtää asiakkaan olemassaolevan datan ja ohjelmat vanhasta järjestelmästä. 

Ohjelmistojen sekä tietokoneiden päivitykset ja huollot ovat usein kriittisimpiä kohteita, koska tuotanto ei saa häiriintyä. Pienet käyttökatkot ovat luonnollisesti mahdollisia kun puhutaan monimutkaisista laitteista ja ohjelmistoista, mutta kun päivitysten teko on suunniteltu huolella ja toteutetaan nopeasti, voidaan vaikutus tuotantoon minimoida. Voit luottaa siihen, että Mitutoyon teknisellä tuella on kaikki tiedot, taidot ja resurssit, jotta päivitykset saadaan hoidettua sujuvasti.  

Kun väistämättä jossain vaiheessa ongelmia ilmaantuu, voit luottaa Mitutoyon taustatukeen joko puhelimen tai, vieläkin tehokkaammin, etäyhteyden välityksellä. Etäyhteys tarkoittaa, että Mitutoyon asiantuntija ottaa asiakkaan tietokoneen hallintaansa internet-yhteyden välityksellä. Etäyhteys mahdollistaa tehokkaan tavan ratkoa asiakkaan ongelmia, kun Mitutoyon asiantuntija voi näyttää asiakkaan tietokoneella, miten jokin ongelma ratkaistaan. Verrattuna pelkkään puhelintukeen tällä tavalla säästetään sekä asiakkaan aikaa, että rahaa, koska ongelma saadaan nopeammin ratkaistua. 


 teamviewer.JPG

Lataa Teamviewer - Quick Support, jolla voimme muodostaa helposti etäyhteyden tietokoneellesi.


Tuotetuki on vain yksi monista Mitutoyon palveluista, joita arvostetaan valmistavan teollisuuden parissa ja on korvaamaton resurssi, kun haluatte ottaa investoinnistanne täyden hyödyn irti.

TUKI ERI WINDOWS-VERSIOILLE: XP on tullut tiensä päähän

Kuten varmastikin tiedätte, Microsoft lopetti uusien päivitysten tarjoamisen Windows XP Professional - käyttöjärjestelmään 8. Huhtikuuta 2014 alkaen. Microsoft on tästä syystä suositellut korvaamaan ko. järjestelmän Windows 7 - tai Windows 8(.1) - versioilla. Versioiden eroista johtuen Mitutoyon ohjelmistoja on muokattu näitä versioita varten. Jos käytät Mitutoyon ohjelmistoja, pidä mielessä, että käyttöjärjestelmän päivitys saattaa vaatia myös Mitutoyon ohjelmiston päivitystä.

Välttääksesi päivitysongelmia, ota yhteyttä Mitutoyon tekniseen tukeen ennen päivitystä.

Koulutusmateriaali

Mitutoyon koulutusmateriaalia on saatavilla.

Katso lisätietoja

Palvelumme

Täydellinen ratkaisu - Mitutoyo ei ole vain laadukkaiden mittauslaitteiden myyjä, vaan yritys tarjoaa myös laitetukea laitteiston koko eliniän ajan.

Lue palveluistamme

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tuotteisiin ja palveluihin liittyvissä asioissa. Katso tarkemmat yhteystiedot.

Lähetä viesti