Banner_HP_new_2000x600_MiSTAR_PH20_Promotion_2024.png
Nopeaa 5-akselista mittaamista - MiSTAR 555

Säästä jopa 20% mittauskoneen hinnassa!*

 

Sisältö:

*VOIMASSA 31.12.2024 ASTI

MiSTAR 555

 

Tuotantoympäristöihin soveltuva koordinaattimittauskone, joka mahdollistaa tarkastuksen myös mittaushuoneen ulkopuolella.

 

MiSTAR 555 on CNC-toiminen koordinaattimittauskone, joka on suunniteltu mittauskoneeksi kaikissa ympäristöissä. Laaja käyttölämpötila-alue, ympäristön epäpuhtauksia kestävät mitta-asteikot ja tilaa säästävä all-in-one -muotoilu. MiSTAR 555 tarjoaa tuotanto-olosuhteisiin suorituskykyä, joka erottaa sen perinteisistä koordinaattimittauskoneista.

 

Ympäristö


Ympäristön epäpuhtauksia kestävän Absolute -tyyppisen mitta-asteikon ja uudistetun runkorakenteen ansiosta MiSTAR 555 on tuotantoympäristöihin soveltuva koordinaattimittauskone. Mittauskone on erittäin luotettava reaaliaikainen lämpötilan kompensoinnin ansiosta, joka takaa tarkkuuden laajalla lämpötila-alueella. Mittauskoneen suurin sallittu pituusmittausvirhe vakiolämpötilassa on E0, MPE (2.2 + 3L /1000) μm. Nämä ominaisuudet mahdollistavat MiSTAR 555 asentamisen ja käytön työstökoneiden vieressä tuotantolinjoilla.

 

Käytettävyys


Mittauskoneen rakenne ja erityisesti esteetön saavutettavuus kolmelta eri suunnalta verrattuna perinteiseen portaalirakenteeseen mahdollistaa ja helpottaa merkittävästi työkappaleiden siirtämistä mittauspöydälle ja sieltä pois operaattorin tai robotin toimesta. MiSTAR 555:n rakenne on käyttäjäystävällinen ja helposti saavutettava, joka hyödyttää erityisesti tehtailla ja muissa paikoissa, joissa työtila on usein rajallinen.

 

Lisätietoja MISTAR 555:

 

 

 

Ohjelmisto

 

Ohjelmisto, joka tarjoaa toiminnallisuutta ja käytettävyyttä.

 

MCOSMOS-ohjelmisto voi laajennusmoduuliensa avulla ratkaista yrityksesi haastavat ja tarkkuutta vaativat mittaustarpeet. Perusversion ohjelmistosta voit laajentaa esimerkiksi hammaspyörien mittaukseen tai automaattiseen mittausohjelmien generointiin MiCAT Plannerin avulla. Mitutoyon ohjelmistolla olet parhaiten valmistautunut jokaiseen mahdolliseen koordinaattimittauksen haasteeseen, sekä nyt että tulevaisuudessa, maksimaalisella joustavuudella.

 

MCOSMOS V5

Mittausohjelmisto CMM:lle


Ohjelmistokokonaisuus koordinaattimittauskoneiden ohjelmointiin ja analysointiin.
Perusohjelmisto, jossa on runsaasti toimintoja ja laaja valikoima valinnaisia ohjelmia, mahdollistaa minkä tahansa työkappaleen mittaamisen ja analysoinnin.

 

MiCAT Planner V2.0

Automaattinen mittausohjelmien generointi koordinaattimittauskoneille


MiCAT Planner -ohjelmisto mahdollistaa mittausohjelmien automaattisen generoinnin CAD -mallin avulla, jos malleissa on MBD:n mukaista PMI-dataa. Käyttövalmiit ohjelmat luodaan nopeasti ja ohjelmiston avulla optimoidaan mittauskärjen vaihdot ja käännöt, joten kokonaismittausaika on mahdollisimman lyhyt.

 

Mittauspää PH20

 

Nopeat kosketusmittaukset missä tahansa anturin kulmassa:

 

  • Erinomainen toistotarkkuus kosketusmittauksissa
  • Asentojen automaattinen kalibrointi parantaa tarkkuutta
  • Automaattinen anturin vaihto TP20-moduuleilla ja valinnaisella TCR20-vaihtoasemalla
  • Allowing subsequent measurement at any head angle
  • Täysi tuki: MCOSMOS ja MiCAT Planner
  • 5-akselinen ohjaus Mitutoyon controllereilla UC400 / 480 ja PHC20-rajapinnalla

 

TCR20-vaihtoasema

 

Vaihtoasema automaattiseen anturinvaihtoon, joka tarjoaa nopean ja toistettavan vaihdon. TCR20 on vakioratkaisu, jota käytetään koordinaattimittauskoneissa eri teollisuudenaloilla:    


1. Toistettavia kosketusmittauksia: 
    Integroitua mitta-anturin ratkaisua hyödyntämällä parannetaan mittaustarkkuutta.
2. Porttien rakenne: 
    Rakenne mahdollistaa kuuden TP20-moduulin käyttämisen ja varmistaa tarkan ja toistettavan moduulien vaihdon.
3.Nopea linjaus: 
    Yksinkertainen kohdistusrutiini varmistaa, että TCR20 voidaan asentaa ja ottaa käyttöön muutamassa minuutissa.
4.Kompakti muotoilu:
    Vaihtoasema on suunniteltu pieneksi ja tilaa säästäväksi, mikä tekee siitä sopivan ympäristöihin, joissa tilankäyttö on tärkeää.

 

Helppo lähestyminen joka kulmasta

Pyydä tarjous jo tänään - MiSTAR PH20 KIT!

 

 

Aiheeseen liittyvää