Landing Page[QV Pro]-V2.png
Videomittauskoneet Quick Vision Pro

Stream-toiminnolla nopeutta mittauksiin

Testaa mittauskoneellasi ilmaiseksi!

Huippunopeaa videomittausta
Mitutoyo_004.png

Erittäin kehittynyttä kosketuksetonta mittaus­tekniikka

 

Esittelemme STREAM-toiminnon, joka on huipussaan tiukkojen läpimenoaikojen sovelluksissa sekä jatkuvien elementtien mittaamiseen. Uusin teknologinen innovaatio Mitutoyon Quick Vision Pro -sarjasta.

 

Tämä teknologia tarjoaa tehokkaan ja tarkan ratkaisun jatkuvien elementtien, kuten reunojen ja ympyröiden, mittaamiseen ennennäkemättömällä nopeudella ja tarkkuudella.

 

Edistyneiden kuvankäsittelyominaisuuksiensa ja intuitiivisen käyttöliittymänsä ansiosta STREAM-toiminto yksinkertaistaa mittaamisprosessia, mikä mahdollistaa käyttäjille korkealaatuisen datan nopean ja helpon keräämisen vaivalla.

 

Olitpa sitten työskentelemässä nopeatempoisessa valmistusympäristössä tai suorittamassa tutkimusta laboratorio-olosuhteissa, Quick Vision Pro -sarja ja STREAM-toiminto tarjoaa monipuolisen ja luotettavan ratkaisun kaikkiin mittatarpeisiisi.

 

Päivitä mittausmahdollisuutesi jo tänään Quick Vision Pro -sarjalla. Demokone löytyy näyttelytilastamme!

 

 

Lisätietoja

Stream -toiminto: Mullistaa laadunvalvontaprosessisi!

 

 

 

Pyydä ilmaista kokeilujaksoa!

 

Tärkeää:

Tämä toiminto vaatii Quick Vision Pro -laitteen toimiakseen. Jos haluat käyttää STREAM-toimintoa edelleen 6 kuukauden kokeilujakson jälkeen, tämä Quick Vision pro -toiminto on ostettava.

 

Pyytämällä Mitutoyon Stream-toimintoa "ILMAINEN KOKEILU" hyväksyt, että Mitutoyo Europen valtuutettu edustaja ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse ja toimittaa sinulle donglen toiminnon lukituksen avaamiseksi ohjelmistossasi. Tämä edellyttää yhteystietojesi, erityisesti sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi oikeellisuutta. 

 

 

Aiheeseen liittyvää